Vraag nu een vrijblijvende offerte

Farm to bar

Fixmydrink houdt zich aan  een strikte "Farm-to-Bar 'ideologie, Wij gebruiken voor onze cocktails en smoothies biologische producten. Wij zijn trots op de presentatie van verse, hoogwaardige ingrediënten.

Trouwfeest

Volop van je huwelijk genieten met een lekkere cocktail in de hand, een caipirinha of een cosmopolitan? Of allebei en meer! Misschien wel een volledige cocktailbar. Samen maken we van jouw huwelijk een feest om nooit meer te vergeten.

Raising the bar for your brand

Niet alleen personaliseert u uw event met cocktails ,shake en"on the spot" uitgeschonken door professionele bartenders.
Ook zijn onze barmeubelen uiterst geschikt voor beurzen, congressen, opendeurdagen, productpresentaties, etc..   

Privé evenementen

Organiseert u een poolparty, heeft u een verjaardag te vieren of wil u een BBQ geven die uw vrienden niet snel zullen vergeten?

Onze mobiele  cockatilbar voorziet elk evenement van de nodige drankjes. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kan u uw tijd nuttig besteden aan uw gasten en geeft u een feestje waar men nog lang over kan napraten.

Met respect voor ieders budget zorgen wij voor een geslaagd feest. U kiest de locatie, wij zorgen voor de rest.

Fout | Fix My Drink

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client33898/web44203/web/includes/common.inc:2697) in drupal_send_headers() (regel 1212 van /var/www/clients/client33898/web44203/web/includes/bootstrap.inc).
  • PDOException: There is already an active transaction in dblog_watchdog() (regel 160 van /var/www/clients/client33898/web44203/web/modules/dblog/dblog.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.